Турна от „Майка“ стана новата суперзвезда на Турция (Вижте порасналата Берен Гьокйълдъз)

Гласувайте за статията

Турна от „Майка“ стана новата суперзвезда на Турция

Тя се превърна в любимка на целия свят с ролята си в сериала „Майка“. Сега Турна от хитовата поредица влиза отново в образа на объркано дете, за което обаче ще се бори не майка й, а баща й в новия сериал „Дъщеря ми“. Берен Гьокйълдъз е една от най-малките, но най-талантливи турски актриси. И неслучайно всяка нейна роля се следи с такъв интерес.

Момиченцето, което спечели сърцата на зрителите с ролята на Мелек/Турна от „Майка“, днес е чаровна госпожица, която уверено крачи към успеха. Едва на три години тя пробива в шоубизнеса, а родителите й бързо осъзнават, че артистичния й талант е толкова голям, че продуцентите просто няма да я чакат да порасне.

Малката Берен печели сърцата на режисьорите за ролята на Турна в сериала „Майка“, а след това получава оферта да се снима и в още един кинохит „Дъщеря ми“. Лентата, в която си партнира с големия актьор Бура Гюлсой затвърждава славата й като актриса.

Чаровницата вече е доста по-голяма отколкото по време на снимките на първия сериал, но продължава да жъне професионални успехи. За семейството обаче изборът й на кариера в толкова крехка възраст не е лесен.

„Постоянно се чудя дали постъпихме правилно. Тя е на училище, на снимки, после пак на училище. Свободното ни време е малко. Почти нямаме почивка. Никога не съм била сигурна, че този режим е правилен за детето ми“, казва майка й Мине.

Тя е неотлъчно до дъщеря си на снимките, включително и по време на най-трудните сцени. А, за да не се чувства малката госпожица притеснена, винаги на площадката има с нея и психолог.

За киното и пакостите

Малката Берен, макар и дете, доста бързо се научава на дисциплина и отговорност. Но въпреки това обича да прави някои дребни пакости. Така например, в една от най-тежките сцени в сериала „Майка“, когато Шуле напъхва Мелек в торба за боклук и я захвърля край храстите, Берен всъщност тайно се забавлява.

„Бяха пробили много дупки отзад, за да мога да дишам. Докато бях вътре тайна си похапвах пуканки, а психоложката Демет бе постоянно до мен. Когато отвориха чувала, за да снимат, се оказа, че не съм успяла да глътна една пуканка и се наложи да я скрия в бузата си“, спомня си със смях случката Берен.

Младата актриса обаче е много дисциплинирана и с лекота се справя и с най-тежките сцени. Признава, че си е изработила своя техника, за да изиграе добре ролята на страдащо дете. Когато трябва да се разплаче в някоя емоционална сцена, успява да го направи без усилия. „Представям си, че мама е претърпяла тежък инцидент, за да мога да се разплача“, споделя самата Берен.

Турна от "Майка" се превърна в новата звезда на Турция сн. Инстаграм

Турна от „Майка“ се превърна в новата звезда на Турция сн. Инстаграм

Що се отнася до плановете й за бъдещето, чаровната актриса все още не знае какво иска да прави като порасне. Ако не й е омръзнало киното, тя е готова да продължи да играе, но също така иска да бъде педиатър или поп звезда. Предстои да видим коя мечта ще сбъдне в крайна сметка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар