Тузар! Филип Киркоров пръсна милион за стаята на сина си (Вижте в какъв лукс тъне малкия Мартин – Фото)

Гласувайте за статията

Филип Киркоров не крие, че обича да живее като крал

Ремонт за 1 милион направи певецът Филип Киркоров и то само за една стая. Изпълнителят с български корени реши да придаде нов облик на спалнята на сина си, но ремонта му излезе златен.

Ремонтът продължил точно десет дни, а резултатът е налице.

За интериора на помещението е нает специален дизайнер, а стаята е обзаведена по последен писък на модата.

Под зоркото око на изпълнителя, майстори пребоядисаха стените, а подът е от мрамор и със специална декорация в средата, която прилича на килим. Огромен полилей краси тавана, а в детската има още диван и огромно легло на стойност 911 00 рубли, или около 24 000 лева.

Филип Киркоров

Снимка: ХотАрена

На един от рафтовете пък са наредени кристални футболни топки, а над тях е портретът на кумира на малкия Мартин – Лео Меси.

„В изолацията имам повече време да съм вкъщи. Реших, че сега е моментът да направя козметичен ремонт на дома си”, споделя Киркоров, пише „България днес“.

Роденият във Варна изпълнител реши да сподели с феновете и коя е най-ценната му вещ. Той показа огромния си гардероб, както и любимата си колекция от обувки.

„Разпродавам част от нещата си. Някои струват по 1 – 2 милиона рубли. Знам, че няма как да взема тези пари в такива времена на криза. Единствено не мога да се разделя с един много специален суичър за мен. Струва ми почти 21 милиона рубли, но е на „Долче и Габана” и с него бях облечен в клипа към песента „Роман”. Мисля, че ми носи късмет, споделя Киркоров.

Иначе той зарадва децата с наистина уникална изненада за 1 юни. Подари им малко куче за празника. Животното е много скъпа порода, а малчуганите на Киркоров не се отделят от четириногото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар