Тузарка! Светлана Гущерова се къпе в ултра лукс баня от мрамор (Вижте как я глези Християн – Уникални снимки от новия им дом)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова се къпе като истинска принцеса

Неведнъж е ставало ясно, че Светлана Гущерова е глезена като кралска особа от съпруга си Християн. Но една от екстрите, с които влюбеният бизнесмен се отблагодарява на половинката си за любовта й и за двете им деца, надминава всякакви граници. Вече не е тайна, че покрай раждането на сина им Добромир младото семейство се пренесе в нова къща, която обзаведоха по свой вкус.

Светлана Гущерова дом

Снимки: Инстаграм

Целият им дом е с мраморна настилка, полилеите са кристални, в интериора преобладава белият цвят, обзавеждането е изчистено и модерно. Гущерова дори разполага със собствена гардеробна, по примера на холивудските знаменитости.

Едно от най-малките помещения в къщата, банята, обаче не отстъпва по лукс на останалите. Нещо повече – дори и там, Християн е монтирал телевизор, за да не скучае съпругата му, докаго си взима топла баня в кокетна вана с флорентинска орнаментика. Моделът е сред най-предпочитаните в света сред знаменитостите, коментират интериорни дизайнери, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар