Туба Бююкюстюн на романтична ваканция във Венеция (Сюхан от „Искрите на отмъщението“ проговори и за сватбата)

Туба Бююкюстюн на романтична ваканция във Венеция (Сюхан от „Искрите на отмъщението“ проговори и за сватбата)
4.29 (85.71%) 7 votes

Туба Бююкюстюн на ваканция във Венеция, мисли ли за сватба

След като официално представи новият си приятел Умут Евирген, Туба Бююкюстюн замина и на почивка с него. Двойката е заедно почти година, а стОнуррастите помежду им не са утихнали.

Щастливата актриса бе изловена на летище „Ататюрк“ в Истанбул, докато бързаше за самолета за Венеция. На репортери, които я причакваха там, тя се усмихна и дори помаха набързо, преди да продължи към терминала.

На въпрос на репортери какво очакват от Новата година, Туба отговори „Само хубави неща и много приятни изненади“. А когато я попитаха, дали няма да се върне с годежен пръстен, красавицата от „Искрите на отмъщението“ бе лаконична „Не планираме брак, предпочитаме животът да ни изненадва“.

Чаровната актриса не иска и да чуе за сватба, след като се разведе през 2017 година с Онур Сайлак. Двамата имаха бурна любовна история, но звездата избра киното пред брака. Съпругът й държеше да се посвети на семейството – нещо, което тя не планираше да прави завинаги. В крайна сметка желанието й да се снима надделя и двамата сложиха край на връзката си.

За Туба следващите години бяха доста трудни. Актрисата не само трябваше да се справя с предизвикателството да е изоставена съпруга, но и бившият й мъж се впусна в поредица от авантюри с нейни колежки. В крайна сметка и тя намери начин да му отмъсти. Събра се с Умут Евирген и при всеки удобен случай двамата демонстрират чувствата си един към друг.

Туба се глези с ваканция във Венеция сн. Инстаграм

Туба се глези с ваканция във Венеция сн. Инстаграм

Романтичния воаяж до Венеция бе черешката на тортата. Но колкото и да твърдяха нейните почитатели, че двамата ще се оженят, това така и не е на път да се случи. Поне що се отнася до красивата актриса, която не крие, че свободата й е твърде важна, за да се раздели така лекомислено с нея за втори път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Туба Бююкюстюн на романтична ваканция във Венеция (Сюхан от „Искрите на отмъщението“ проговори и за сватбата)”

  1. Надя Делчева

    ян. 26. 2019

    Много я хсресвам.Тслантлива,умна,красива и много естествена в поведение.

    Reply to this comment

Добавете коментар