Туба Бююкюстюн бяга във Франция след побой над гаджето й (Всичко за скандала)

Туба Бююкюстюн бяга във Франция след побой над гаджето й (Всичко за скандала)
2 (40%) 2 votes

Туба Бююкюстюн бяга във Франция след побой над гаджето й

Турската актриса Туба Бююкюстюн бяга от Турция след поредица от скандали. Звездата от „Искрите на отмъщението“ и „Гордата Аси“ е купила къща във Франция и планира да се премести в Париж. Натам се е насочил и приятелят й Умут Евирген, след като стана жертва на побой.

Охраната на известен бизнесмен нападнала гаджето на актрисата в Истанбул, късно една вечер. Не е ясно каква е причината за конфликта. Али Акин, бизнесменът, чиято охрана ступала мъжът на Туба, се разминал със счупен нос. Умут от своя страна бил арестуван и задържан за 24 часа в полицията. А малко след това избягал в Париж при приятелката си, пише televizyongazetesi.com.

Самата Туба не е коментирала случилото се, но турската актриса напоследък не дава никакви интервюта. А повод за леденото й мълчание, са злобните атаки срещу нея.

Новината, че си купува къща в Париж и то в едно от най-скъпите предградия на града, разбуни духовете. Турски журналисти дори попитаха „Туба, откъде спечели толкова пари?“, намеквайки, че може да заработва и по друг начин, освен пред камерите.

Това накара колежката й Хазал Кая да избухне с гневен пост в социалните мрежи. „Подобни обидни и груби коментари са срам за вас! Как откъде е спечелила парите си? Години наред вече виждаме, как тя неуморно работи пред погледите на всички — снима се във филми, реклами, фотосесии. И очевидно умее да инвестира парите си, тъй като ги е умножила. Защо да не живее в Париж? Защо да не си купи къща там? Спечелила си е парите с труд“, избухна актрисата.

Туба Бююкюстюн и гаджето й напускат Турция сн. Инстаграм

Туба Бююкюстюн и гаджето й напускат Турция сн. Инстаграм

Туба е една от най-известните актриси в Турция и на Балканите. Участвала е и в редица международни проекти. Към днешна дата актрисата се опитва да пробие на пазара в Западна Европа. Затова и взе решение да напусне Истанбул и да се пробва в чуждестранни проекти.

 

View this post on Instagram

 

‘ Love is in the air 💫♥️’’ @tubabustun.official @evirgenumut #tubabuyukustun #umutevirgen

A post shared by Tuba&Umut ❤️ (@tubaumutlovers) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар