Тръмп лъже за бижутата на Мелания (Топ бижутери разкриха схемата)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп лъже за бижутата на Мелания, пръснал куп пари

Въпреки опитите на Доналд Тръмп да се изтъкне като скромен и пестелив човек, в действителност, той хвърля луди пари за диаманти на Мелания. Годежният пръстен на първата дама, който й купил през 2005 година, и който днес се оценява на 10 000 000 долара, е бил платен в пълен размер, а не с отстъпка.

„Само глупак би отказал отстъпка от 1 милион долара“, заяви Тръмп в интервю за „Ню Йорк Таймс“. Той бил категоричен, че не се е охарчил особено за бижуто на Мелания. Но и не избирал евтини бижута, когато искал да я зарадва.

Собствениците на бижутерска къща „Графф“ обаче са категорични, че никога не са предлагали подобни оферти на президента. „Ние не продаваме бижута с рекламна цел. За нас винаги е удоволствие да работим с господин Тръмп, но той никога, абсолютно никога не се е ползвал от преференции или отстъпки“, твърди Лорънс Граф — един от основателите на компанията.

„Спомням си отлично кога бе извършена продажбата. Господин Тръмп дойде в един от клоновете ни и избра пръстена. Той не е получавал никакви отстъпки. Плати в брой и плати цялата сума наведнъж“, казва още Граф.

Предприемачът разкрива, че Тръмп е купил и втори пръстен на Мелания от там — за 10-тата годишнина от брака им през 2015 година. „Диамантът много приличаше на първия. Той струваше 3 милиона долара и господин Тръмп отново не е искал, нито пък е получавал преференции за него“, казва още той.

Загадка остава защо Доналд Тръмп се опитва да скрие истинската стойност на бижутата на първата дама. Факт е, че съпругата на президента не го сваля от ръката си. Защо Тръмп отказва да назове реалната цена на бижутата й, може само да се гадае.

Тръмп лъже за бижутата на Мелания

Тръмп лъже за бижутата на Мелания

Нищо чудно в момента той да се опитва да й купи трети пръстен, като извинение за цирка, който преживява. И да иска отстъпка за целта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар