Тръмп и Мелания отново скарани? (Първата дама се върна сърдита в Белия дом)

Гласувайте за статията

Тръмп и Мелания се върнаха сърдити от семейната ваканция

Мелания Тръмп и съпругът й пак се отчуждиха. След като първото семейство неколкократно демонстрира близостта си, при връщане от семейната си почивка, тримата изглеждаха всичко друго, но не и сплотени.

Причините за драмата не са ясни, но се говори, че Доналд и Мелания са имали пореден конфликт помежду си. Двойката пристигна видимо охладняла и дори присъствието на сина им Барън не успокои страстите.

Мелания нито веднъж не погледна съпруга си, нито свали слънчевите си очила. Вместо това стоеше на разстояние от него и едва процеждаше по някоя дума. Според слуховете, първата двойка е в конфликт след скандала с Шарлотвил.

Тогава Тръмп се изказа доста критично, но не защити малцинствата. В същото време Мелания, която е яростен защитник на правата на жените и малцинствата, се издаде, че никак не е очарована от поведението на съпруга си.

Първата дама на САЩ ясно даде да се разбере, че се чувства обидена от поведението на Тръмп, което пък моментално провокира слухове, че двамата пак са скарани.

„Тя и без това не иска да е първа дама. Но не си мислете, че просто се срамува от камерите. Мелания е доста интелигентна и определено полага усилия, за да поддържа чист имиджа на Доналд. Но понякога дори тя не е способна да се справи с него“, коментират близки до двойката.

Всъщност, именно Мелания е тази, която успява да тушира и омекоти гафовете на президента по светски събития и публични срещи. Първата дама доброволно се жертва да демонстрира показност, която не й е присъща, заради него.

„Той определено я вбеси. За последните шест месеца направи повече гафове даже и от Клинтън. Тя искаше просто да си стои в Ню Йорк с детето, а не да се прави на президентша. Май скоро ще се изнесе от Белия дом, защото не издържа“, коментират близки до Мелания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар