Три смърти, които винаги ще будят съмнение

Гласувайте за статията

Мерилин Монро, Ейми и Майкъл Джексън загиват при странни обстоятелства. Никога няма да разберем каква точно е истината за тяхната смърт

Талантливата певица ни напусна преди четири месеца. Нейната кончина е обгърната от множество слухове. Казват, че е искала да осинови дете, че е имала много творчески планове, че се е отказала от алкохола и наркотиците… Аутопсията не даде еднозначен отговор какво е причинило смъртта й. Родителите на Ейми откриха център за реабилитация, за да помагат на хора като дъщеря им, които не могат да се справят с пагубната зависимост.

Ейми Уайнхаус

Ейми Уайнхаус

Двамата се развеждат, когато Ейми е на 9 й животът й тръгва по нанадолнището. На 12 тя бяга от къщи, на 14 посяга към наркотиците, а на 25 няколко пъти влиза в наркоклиника. И въпреки че получи пет престижни награди „Грами“. певицата така и не можа да преодолее травмата, получена в детството, четем в седмичника „Женски тайни“.

На 23 юли т.г. Ейми си отиде от този свят. Почитателите й не спират да носят цветя и свещи пред дома й в Лондон.

Вече повече от две години кралят на попмузиката не е сред нас. През септември започна съдебното дело срещу личния му лекар, който е обвинен в непредумишлено убийство. Твърди се, че д-р Конрад Мъри е предписал на певеца прекалено голяма доза лекарства. Адвокатите на лекаря лансират версията за самоубийството на певеца. В случай на присъда лекарят може да бъде лишен от свобода за 4 години.

Майкъл Джексън

Майкъл Джексън вероятно сам си е инжектирал фаталната доза пропофол без знанието на лекаря си д-р Мъри, заяви свидетел по делото. Д-р Паул Уайт заяви, че Кралят на попа вероятно е приел няколко хапчета от успокоителното лоразепам в часовете преди смъртта си. Д-р Уайт е уважаван анестезиолог, който опроверга поредица аргументи на прокуратурата за това, как Мъри предполагаемо е дал на Джексън свръхдоза от смесица лекарства.

В полицейски разпит Мъри казва, че е дал на Джексън две дози лоразепам и две мидазолам чрез интравенозно инжектиране, преди да му даде 25 мг пропофол след безсънна нощ. Мъри твърди, че е оставил Джексън за две минути, като при завръщането си го е открил мъртъв. Адвокатите по защитата заявиха в началото на процеса, че ще оспорят това, че Джексън е приел допълнителна доза пропофол, както и осем хапчета лоразепам. Това количество поначало е достатъчно да приспи общо шест души, пише вестник „Женски тайни“.

По-рано друг ключов свидетел – д-р Стивън Шафер, отхвърли като „налудничава“ тезата, използвана като аргумент от защитата, че попиконата може сам да е приел лекарството.

Мерилин Монро

Мерилин Монро

За най-известната киноблондинка са написани повече от 300 книги. Посветени са й множество документални филми. Обнародвани са записите на разговорите на Мерилин с психоаналитик. Но всичко това така и не хвьрля светлина върху истината за твърде загадъчните обстоятелства на нейната смърт. В стаята, където е открито тялото на актрисата, имало празни опаковки от сънотворно. И макар че версията за самоубийство на изпадналата в депресия актриса изглежда доста очевидна, биографите до ден днешен не изключват и възможността за предумишлено убийство.

Тази версия се подклажда и от клюката за изчезналия дневник на Мерилин. Уж го били виждали в стаята й, уж го държала до нощното шкафче, а го няма.

И най-злокобната версия – че на 3 август 1962 г., в навечерието на смъртта й, Робърт Кенеди в компанията на мъж с лекарска чанта е влязъл в къщата на Мерилин. И че този мъж, вероятно лекар, е инжектирал смъртоносна доза наркотик!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Три смърти, които винаги ще будят съмнение”

  1. admin

    Дек. 24. 2011

    Депресията ги мори като мухи!

    Reply to this comment

Добавете коментар