Трима мъже чистят на Светлана Гущерова (Милионерската съпруга не си мръдва пръста – Снимки)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова твърдеше, че си чисти сама вкъщи, ама май е послъгала

Светлана Гущерова си живее като истинска принцеса. Милионерската съпруга и майка на две деца щади маникюра си от всякаква домакинска работа, разбра се от последните й сторита. Бившата плеймейтка и настояща бизнес дама е поверила отговорнотта за чистотата и реда в семейната резиденция на професионална фирма за почистване. Изглежда, че чистачите не са били наети еднократно, тъй като в продължение на десетина дни Гущерова периодично документираше как трима мъже лъскат дома й.

светлана гущерова

Снимки: Инстаграм

На едно от сторитата служителят на почистващата компания прахосмукира бял мокет във все още необзаведена стая, която пък породи асоциации дали това не е помещението, което семейство Гущерови стяга за следващия си наследник. Откакто Светлана роди син на съпруга си Християн, не спира да повтаря в редките си медийни изяви, че с бизнесмена не смятат да приключват до тук.

На друго стори пък се вижда как чистачът полира мраморната площадка пред входа на къщата, а негов колега се е заел с почистването на прахта под входната врата. „Родих“ се с тези момчета – моите верни и безценни помощници, след които цялата ни къща блести“, коментира армията си от чистачи Гущерова. Друг е въпросът, че преди време тя обяви, че сама чисти в дома си и пуска прахосмукачка, тъй като домакинската работа не я плашела…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар