Ето КОЙ е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СТРАХ на тризначките

Гласувайте за статията

Вижте кой е най-плашещия човек за Вяра, Надежда и Любов

Вяра, Надежда и Любов признаха, че се боят най–силно от един човек–майка си. Оказва, се, че родителката е най-строгия и голям критик на триото – и основната причина те да изпадат в депресии заради изцепките си на малкия екран.

Тризначките с най-голям страх от майка си

Тризначките с най-голям страх от майка си

Както самите тризначки споделиха, майка им е най-големия техен критик. По думите им само тя може да прецени обективно дали поведението им в една или друга светлина е правилно или не.

Те смятат, че само тя може да ги види отстрани и да не им спести критиките, въпреки че думите й може да не им харесат. По тази причина те държат на всяка цена да получат нейното одобрение.

Разкритието хвърли светлина върху поведението на Надежда и истеричните пристъпи, в които изпада напоследък. Не е тайна, че блондинката е направо в ужас и получава истински нервни кризи, още от първия ден в шоуто. Срещата й със Златка Димитрова също нажежи обстановката, след като стана ясно, че двете са делили общ мъж преди време. А когато заедно със сестрите си бе обявена за най-глупавия съквартирант в Къщата, Надежда направо побесня.

Но колкото и да се сърдят на публиката, че се забавлява за тяхна сметка, нито една от тризначките не крие, че най-много се бои от мнението на майка им. И по тази причина Вяра, Надежда и Любов с огромно притеснение очакват експертното мнение на родителката си, когато напуснат шоуто, пишат от „Блясък“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар