Тризначките тотално се ошишкаха (Нови потрес снимки)

Тризначките тотално се ошишкаха (Нови потрес снимки)
5 (100%) 1 vote

Тризначките съвсем са му отпуснали края покрай празниците

Тризначките отнасят доста критики заради визията си

Тризначките се ошишкаха сериозно. Трите госпожици от Благоевград съвсем са му отпуснали края покрай празниците, забелязаха онлайн потребителите. Блондинките видимо са качили килограми и като добавим, че в последните години не могат да се похвалят с най-стройните фигури, резултатът не е особено ласкателен за тях.

Тризначките се ошишкаха

Тризначките се ошишкаха

Дори напротив. Жителите на Благоевград, откъдето са Вяра, Надежда и Любов, разкриват, че съгражданите им редовно им се подиграват зад гърба заради видимото окръглените тела.

„В някоя арабска държава със сигурност ще са много вървежни, ама не и тук“, хилят се онлайн зевзеците. По всичко личи обаче, че на самите тризначки не им пука особено от мнението на хората за тях. Тъй като не спират да качват свои снимки по бански, които не скриват нищо от наедрелите им тела, видяха от hotarena.net.

Нещо повече, те са на мнение, че изглеждат перфектно и не разбират защо хората им се смеят. „Завиждат ни, защото сме в перфектна форма. И тренираме всеки ден.“, пени се Надежда.

А прави ли са да демонстрират подобно самочувствие, можете да прецените и само като разгледате последните им снимки в галерията ни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар