Тризначките с пореден куриоз, втрещиха всички: Кой ги погреба?

Тризначките с пореден куриоз, втрещиха всички: Кой ги погреба?
5 (100%) 1 vote

Тризначките с пореден куриоз, лъснаха на некролог

Тризначките от Благоевград Вяра, Надежда и Любов за пореден път втрещиха всички. Трите грации лъснаха на некролог, на който с вчерашна дата бе обявена кончината им. Актът шокира мнозина, още повече, че некрологът се оказа залепен на редица места в града. Съседи предполагат, че трите фурии сами са си сложили поменика, за да напомнят отново за себе си.

По автобусни спирки и улични стълбове се белееше скандалния некролог, на който с дата 10 декември, бе написано, че Вяра, Надежда и Любов Станчеви са починали от тежко заболяване.

Тризначките в центъра на пореден скандал

Тризначките в центъра на пореден скандал

Съсед на тризначките от Благоевград обаче твърди, че това не е атака срещу момичета, а тяхно дело. „Тормозят целия блок с неадекватно поведение. Сигурно се опитват отново да привлекат вниманието към себе си“, споделя той. Кооперацията е вдигнала ръце от тях, а трите неотдавна втрещиха с поредните си изцепки.

Вяра, Надежда и Любов  осъмнаха с некролог, опит за внимание или гавра със самите тях?

Вяра, Надежда и Любов осъмнаха с некролог, опит за внимание или гавра със самите тях?

След като се „похвалиха“ как ваят тела във фитнеса и оставиха народа без думи, трите отново започнаха да се оплакват колко е несправедливо отношението към тях. Надежда дори избухна в социалните мрежи, тъй като луксозното й БМВ се оказа под запор. Риалити звездата взела заем от благоевградски бизнесмен, но му върнала една десета от дълга. Нико Тупарев пък побесня и заведе дело срещу тях, след като го обвиниха публично, че е искал да ги прави момичета на повикване в Монако.

И за капак, Любов е изтеглила потребителски кредит, който след това е отказала да плаща. Въпреки че спечелиха голямата награда от „Биг Брадър“ преди няколко години—200 000 лева, сестрите пропиляха парите до последната стотинка. И то само за няколко години.

Тризначките се бяха покрили в последните месеци, но сега отново излязоха на светло. А дали некролозите са техен опит за внимание, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар