Грубо! Тризначките се хващат за косите!

Гласувайте за статията

Тризначките Вяра, Надежда и Любов са на път да се хванат за косите!

Сестрите спорели коя от тях има най-сериозни заслуги и принос в общите финанси

Сестрите периодично имат вътрешни принципни спорове, както и такива за пари, и изглежда сега е дошъл поредният пик на финансовите им напрежения Фитил за поредната кавга неволно станал симпатичният Лестър, пишат “Всеки ден” и megalife.bg.
След като излязоха от Къщата и приключиха с участието си във Vip Вrother, сестрите се прибраха в софийския си апартамент. Тръпката между Надежда и Лестър накарала хлътналата мома да прибере македонеца под общия покрив, без да се посъветва с Вяра и Любов за това. Лестър нямал нищо против да бъде съквартирант в чуждата къща, където бързо се почувствал у дома си. Двете каки обаче не издържали това гостуване за неопределено време и скандалът гръмнал. Любов се накрещяла на Надежда така грозно, че подплашеният македонец си плюл на петите и повече не се върнал в змийското гнездо.
Останали насаме, сестрите започнали да спорят коя от тях има най-голям принос за общия просперитет. Спорът им заприличал на класическа семейна канга, която пламва навсякъде в ситуация на безпаричие. Мрежите дълго коментираха какви бонуси са получили тризначките от последното си участие в популярното риалити, но така и не се разбра за какви пари става дума. Очевидно общата касичка отново се е изтръскала до стотинка, което обяснява нервните реплики между иначе задружните сестри.
Най-необуздана в кавгата била Любов, която припомнила победата си в един от сезоните на Big Brothe. Благодарение именно на нейното постижение била осребрена по-голяма част от стойността на апартамента. Критици на сестринската тройка са убедени, че сегашното им намразване е преходно и че много скоро те отново ще се появят усмихнати и задружни в търсене на големия житейски успех.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар