Тризначките се отказаха от образованието! ВИЖТЕ защо

Гласувайте за статията

Не си взели изпита по български език

Станалите известни като трио „Дека са ми пръстените“ Вяра, Надежда и Любов решили да не продължават да учат, след като три години подред не успели да влязат в желаната от тях специалност „Връзки с обществеността“.

Тризначките искали да учат ПР

Те се явявали по отделно на няколко кандидатстудентски изпита в Югозападния университет „Неофит Рилски“ в родния им град. но опитите се оказали неуспешни. На финала на участието им в първото издание на „Биг Брадър Ол старс“ русокосите дами обявиха, че ще се запишат да учат пиар. Това било най-съкровената мечта.

Но в последните дни техните близки обявиха, че дърдораните са се отказали от ученето. Проблем бил изпита по български език и литература, който „Светата троица“не успяла да вземе няколко поредни пъти.

Припомняме, че една от тях успя да завърти главата на моделът от Македония Лестер. Двамата демонстрираха много близки отношения, а красавецът почти й се обясни в любов. В Благоевград  дори тръгна слух, че Надежда напуска областния център на Пиринско и заминава да живее с македонеца в Скопие.

Той обаче явно й се е наситил и си е намерил нова любов, за която Kliuki.net вече писа. Тя е италиански модел, която е на почивка в България. Баща й е близък на Силвио Берлускони.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар