Тризначките се изпокараха! Вяра и Надежда скочиха на Любов: Не ни даде нищо от наградата от Биг Брадър! (Сестра им не ще и да чуе за тях)

Гласувайте за статията

Тризначките се изпокараха, Вяра и Надежда не щат и да чуят за Любов

Тризначките се изпокараха и разделиха, а причината е кокаин според прибралите се у нас Вяра и Надежда. В интервю за bTV те се отрекоха от сестра си и я обвиниха в егоизъм.

През 2006 година трите спечелиха 200 000 лева от Биг Брадър, но днес нямат пукната пара и смятат печалбата за проклятие.

Любов, която всъщност спечели шоуто, прибрала всички средства в своя банкова сметка, до която достъп двете сестри нямали за сметка на гаджето на победителката. Той ги вложил в бизнес начинания, от които двете момичета не разбрали нищо. Те обаче не се разсърдили на тризначката, а продължили да я обичат, но след като тя се събрала с бащата на детето си, триото се разделило.

Тризначките

Снимка: HotNews

Първа за Англия заминала Любов, а Вяра и Надежда пристигнали след осем месеца и заживели в апартамент под наем. Приятелят на Любов обаче не само че не работел, но и непрекъснато друсал кокаин, твърдят двете. Вдигал скандали и се държал ужасно, затова животът с него бил ад. В Лондон двете се издържали като чистачки и имали ухажьори, но решили да се приберат у нас. Във Великобритания останала само Любов, която има дете на близо година, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар