Тризначките разкриха ИСТИНАТА! Биг Брадър ги съди?

Гласувайте за статията

Тризначките нарушиха мълчанието, разкриха манипулациите в Къщата

Броени дни след излизането си от „Биг Брадър“ тризначките Вяра, Надежда и Любов, проговориха за нещата, които се случват в шоуто. Трите грации направиха шокиращи разкрития и споделиха, че цялото им поведение в Къщата е било режисирано и те просто са играели роля. Те споделиха, че умишлено са провокирали останалите участници в Къщата и през цялото време са работели по сценарии. „Нашето участие във Vip Brother бе като една игра, въобще не сме това ние. Просто това ни беше работен ангажимент и роля.“, коментират те, пишат от avtora.com.

Тризначките проговориха за манипулациите на Биг Брадър

Тризначките проговориха за манипулациите на Биг Брадър

Наред с това, че всичките им действия са били режисирани, триото издаде и интересни клюки от кухнята на шоуто. Те споделиха, че в основата на инцидента с Боби е желанието му да надпие Лестер. Също така споделиха, че конфликта им със Стойка е бил режисиран от Борислав, а Найден и Миро още на третия ден са ги осведомили за заговора срещу тях от страна на Лили, Боби и Стойка.

Заради откровенията на тризначките за манипулациите в предаването, обаче се очаква да имат сериозни проблеми с продуцентите. Тъй като са подписали договор за конфиденциалност, те могат да стигнат и до съд. Не е тайна, че Вяра, Надежда и Любов веднъж вече се издадоха за хонорарите, които прибират. А сега нарушиха и мълчанието и разкриха подробности около случващото се в Къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар