Тризначките ПРОГОВОРИХА за Стойка

Гласувайте за статията

„Такива зверове не сме виждали“, разказват тризначките

Звездите от „Биг Брадър“ Вяра, Надежда и Любов са потресени от съквартирантите. Близо месец след излизането си от шоуто трите дами са в ужас от случилото се в Къщата.

Тризначките възмутени от Стойка, Боби и Лили

Тризначките възмутени от Стойка, Боби и Лили

„Те живеят в 2006-та година. Говоря за Стойка, ако щеш и Лили. И Борислав. Много ги е яд, че сме спечелили.“, споделят трите грации. И допълват, че подобни скандали не са изживели дори в житейска среда.

По думите на Надежда още от първия ден са разбрали за коалицията между тях. А Борислав и Стойка били убедени, че трябва да победят на всяка цена. Особено възмутени са тризначките от Стойка, която откровено им заявила, че нарочно ги е злепоставила в свое интервю. „Тя вика: “Видяхте ли като спечелихте как ви взех интервюто и го монтирах и ви изложих пред всички?!”, разказват тризначките, пред „ШОУ“.

Циркът продължил с отношението на Стойка към тях самите, споделят Вяра и Надежда. По думите им останалите съквартиранти в Къщата копирали непрекъснато поведението им, с изключение на Нед и македонците.

Що се отнася от участието им във „ВИП Брадър“ те са във възторг от Къци, Фънки и останалите. Те винаги се отнасяли любезно с тях и възпитано, докато брадърите в „Ол старс“ едва ли не се отнасяли с тях като с прислужнички, възмущава се Любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар