Тризначките влезли с мисия от гаджето на Златка!! (ВИЖ КАКВА)

Гласувайте за статията

Триглавата ламя с поръчение да тормози Златка

С тайна мисия възложена им лично от гаджето на Златка Димитрова, влязоха тризначките във „ВИП Брадър“. Още с влизането им съквартирантите заподозряха, че фуриите не са дошли току-така в Къщата — и имат тайна задача.

Тризначките с мисия срещу Златка

Тризначките с мисия срещу Златка

Това е така, но истината е, че Вяра, Надежда и Любов изпълняват поръчение не на големия брат, а на гаджето на Златка — Миро. Говори се, че бизнесменът, който е имал взимане–даване с една от тях, дори е платил, за да вкарат триото в шоуто.

Още с влизането на тройката Златка направо откачи, а по-късно сподели с Никол, че Надя е имала афера с настоящето й гадже. По-рано вечерта блондинката я провокира с неудобни въпроси и подмятания по повод настоящия й приятел, пишат от HotArena.net.

Вбесеният до краен предел бизнесмен ужасно ревнува, че моделката го прави за смях пред цяла България. Докато Злати се обяснява в любов на Багата, женения индустриалец се готви да си я върне обратно.

Именно с тази цел, триглавата ламя влезе в Къщата и опъна нервите на Златка.  Биг Брадър от своя страна се старае да вкара в открит дуел Злати и Надя, за да изкара първата извън релси. А оттам да я изпрати вън от Къщата на Вип Брадър и обратно в обятията на женения Миро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар