БЯСНА! Защо тризначките вбесиха Златка?

Гласувайте за статията

Плеймейтката място не може да си намери заради скандалното трио

Първия скандал в Къщата вече е налице. Плеймейтката Златка Димитровасе готви за жесток сблъсък с тризначките. Които не само безсрамно флиртуват пред очите й с Багата, но също така се бъркат във връзката и с настоящето й гадже.

Тризначките вече флиртуват с мъжете в Къщата

Тризначките вече флиртуват с мъжете в Къщата

Доскоро моделката лееше кървави сълзи по Багата, но с влизането на Вяра, Надежда и Любов изведнъж си спомни, че отвън я чака друг мъж. Злати направо откачи при влизането на фуриите, които, както се оказа имат доста общо с нея.

Една от тризначките съвсем за кратко имала любовница с настоящия мъж на Злати. И не пропусна да припомни на моделката, за отношенията си с него.

Златка е бясна

Златка е бясна

Златка направо откачи заради провокацията, но след настойчивите молби на Мариана Попова и Никол, обеща да не им обръща внимание. Междувременно трябваше да скърца със зъби, докато празноглавите фурии окупираха мъжете в Къщата.

Само за половин час, блондинките накараха Багата да се отдели от мебелите и да започне да се държи като мъжкар. Спортистът дори си позволи да се позакача с една от празноглавите хубавици, което шашна мнозина. Как ще продължи тази история и какво още са приготвили тризначките на съквартирантите, тепърва ще видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар