Тризначките заплашиха Нико Тупарев: Ще умреш! (Вижте как го кълнат)

Гласувайте за статията

Тризначките кълнат Нико Тупарев на поразия, заплашват със смърт

Тризначките Вяра, Надежда и Любов бълват змии и гущери срещу продуцента Нико Тупарев. Той успя да осъди култовите звезди за клевета.

Продуцента Тупарев си навлече беда със скандалните сестри. След като пръснаха за отрицателно време хонорарите и наградата от „ВИП Брадър“ елементарните момичета потърсиха лесна слава като го обвиниха, че участва в престъпна схема. Искал да ги направи проститутки и така да печели от тях.Вяра, Надежда и Любов

Това се случва на 21 септември 2014 г. Тризначките съскат обвиненията си в интервю. Още тогава Тупарев побесня и заведе дело за клевета.

Две години по-късно блгоевградчанките са осъдени да заплатят на продуцента 5 хилядарки. И всичките разноски по делото. Искът на Тупарев бил за 20 бона, но съдът се произнесъл за пет хилядарки.

Щом научили присъдата Вяра, Надежда и Любов започнали да се заканват на продуцента. Клетвите им били от рода на „Бял ден да не види“ та дори „Дано да няма рейтинг нито едно предаване“ и „Да умре“, пише bgdnes.bg.  Горките момичета толкова са изтрещели, че му желаят смъртта, съжаляват нещастните тризначки някои.

Въпреки, че присъдата им не е окончателна и може да се обжалва те не спират да бълват клетви по негов адрес.

Нико Тупарев се разграничи от скандалните участнички в риалити формата. Той смята, че вече нищо не го свързва в тях. От тук нататък може да се виждат само в съдебната зала. Където могат да дооточнят отношенията си, смята продуцентът. И не иска да влиза в тона на нещастните плиткоумни девойки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар