Тризначките Вяра, Надежда, Любов уплашиха с бръчки (Снимки как се състариха)

Тризначките Вяра, Надежда, Любов уплашиха с бръчки (Снимки как се състариха)
5 (100%) 1 vote

Тризначките Вяра, Надежда, Любов уплашиха феновете с вида си

Тризначките Вяра, Надежда, Любов се състариха брутално, а са едва на 30 години

Тризначките Вяра, Надежда, Любов уплашиха онлайн потребителите с бръчки. Тричките никога не са блестели с особено привлекателен външен вид и дори и като по-млади не успяваха да впечатлят никого, особено пък без грим. Но поне не бяха чак толкова плашещи, категорични са онлайн потребителите.

Тризначките Вяра, Надежда, Любов плашат без грим

Тризначките Вяра, Надежда, Любов плашат без грим

За разлика от сега. В момента Вяра, Надежда и Любов буквално втрещяват с вида си, и то при положение, че са едва на по 30 години. Тризначките изглеждат ужасно уморени и състарени, кожата им е повехнала, с бръчки и огромни торбички под очите.

„Приличат на лелички, не на млади жени“, категорични са форумци. Негативните отзиви на хората обаче не пречат на тризначките да демонстрират огромно самочувствие при всеки удобен повод.

Върхът беше преди два-три дена, когато тричките се щракнаха само по бански не от къде да е, а от фитнеса!

Където очевидно тренират в този си вид. Няма лошо, макар да е странно, коментират феновете. Ама поне гледката да си струваше!

Вместо това Вяра, Надежда и Любов буквално стресират и с телата си. Които, въпреки тренировките в залата, са доста отпуснати и безформени.

„Тумбак ли бе да го опишеш“, хилят се онлайн зевзеци по повод визията на тризначките и по бански. Как точно изглеждат, можете да видите в галерията ни ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар