Тризначките Вяра и Надежда мизерстват в Лондон: Трябва ни пари! Искат ни за бели робини! (Вижте неволите им)

Гласувайте за статията

Тризначките Вяра и Надежда едва свързват двата края, сестра им Любов не иска и да чуе за тях

„Помощ, трябват ни пари! Живеем с 50 паунда на седмица!“

Този апел отправи Надежда, една от тризначките, станали известни след участието си в „Биг брадър“. Благоевградчанките, които заминаха за Лондон да търсят по-добро бъдеще, са без покрив и очевидно без работа отново.

Глад и мизерия мъчи емигрантките, но те упорито отказват да направят нещо по въпроса. В последните месеци Вяра и Надежда основно се жалват от нелеката си съдба. Те се оплакват, че не могат да намерят работодател, който да ги вземе, тъй като нямат необходимите документи. Коментарите под поста на Надежда заляха веднага тризначките с обиди. Познати и непознати ги обвиниха, че са мързеливи и просто искат да си намерят мъж спонсор, който да ги хрантути.
Вяра и Надежда се оплакват, че някой се опитва да ги продаде за бели робини.

Тризначките Вяра и Надежда

Снимка: ХотАрена

„Искат да ни продадат като племе… на някакви кюрди и алжирци, които са скатали пари от наркотици“, пише в отговор на нападките Вяра.

След като се скараха кръвно с майка си и третата си сестра Любов, двете блондинки решиха, че не искат никога повече да се върнат в България. Вяра и Надежда драпат със зъби и нокти да останат в Лондон, като макар от дълго време да са без работа, не приемат предложения от други градове във Великобритания. Провокативната история на родните тризначки се развива като сапунен сериал и всеки епизод е допълнен с нова драма и кавга. След като разбиха уж близките си отношения, Вяра и Надежда се отделиха от семейството си и не искат и да чуят повече както за тях, така и за родния Благоевград, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар