Тризначките Вяра и Надежда го удариха на просия (Момите брутално се състариха – Снимки)

Гласувайте за статията

Двете тризначки се състариха брутално, момите плашат с външен вид

Тризначките Вяра и Надежда, които се подвизават в Лондон като Хоуп и Фейт често се хвалят със селфита в социалната мрежа. Но вместо с аплодисменти са критикувани. Новоизлюпените моми англичанки имат потресаващ външен вид.

От далече изглеждат по-поносимо, а от близко 36-годишните сестри могат да предизвикат кошмар в сънищата ви. Те имат вид на наближаващи 50-те години жени. Лицата на благоевградчанките са целите в бръчки и с нездрав цвят.

Вяра и Надежда плашат с външен вид
Снимка: ХотАрена

Въпреки това обаче Хоуп и Фейт се държат все едно са част от кралското семейство. Налегнал ги е мързел и не похващат работа, защото за тях няма достойна такава. Бившите брадърки непрекъснато се оплакват, че нямат пари , ама на фотосите са издокарани от глава до пети само с маркови дрешки и то нови, от прочути марки. Които на а по джоба на безработните моми.

От далеч биват, ама от близо не
Снимки: Инстаграм

Те се жалват, че живеят с по 50 паунда седмично. Като се надяват някой по-богат будала да им изпрати пари, предоставяйки му банковата си сметка. Така се издържат от подаянията на милостиви хора.

Надежда признава, че благодарение на мъже се облича в скъпарски дрехи. Двечките обикалят по цял ден магазините в Лондон и чакат някой шаран да им купи я обувки, я маратонки, защото били намалени.

Сред феновете на Хоуп и Фейт се носи мълвата, че предлагат креватни услуги на мъже срещу някой марков парцал. Те се възмутени от поведението им, но негативните коментари веднага биват изтрити.

Млада дама пише коментар под тяхна публикация, че ги мързи да работят и предпочитат да просят пари.

Сестра им с дъщеричката си
Снимка: Фейсбук

За разлика от тях сестра им, която сега се казва Лав Станчева живее с дъщеричката си и половинката си в хубав лондонски квартал и те й завиждат, предават от hotarena.net.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар