ТОТАЛЕН РЕЗИЛ! Вижте колко пъти гониха тризначките от университет

Гласувайте за статията

Най-известното трио в България се опитало да учи висше, изгонили ги от университета

Най-известното трио в България Вяра, Надежда, Любов пак станаха за смях. Благоевградските фурии се изтърваха и разкриха за опитите си да влязат в университет. Кандидат-студентските им напъни обаче претърпели пълен крах. И трите грации се оказали не един, а цели три пъти вън от вузовете.

Гонили тризначките три път от  университета

Гонили тризначките три път от университета

Три поредни години триото се явявало на кандидат-студентки изпити в Благоевградския университет. И трите пъти обаче не били приемани.

Амбициозните сестри имали желание да учат „Връзки с обществеността“. Тъй като покрай участието си в „Биг Брадър“ станали доста известни, пишат от megalife.bg.

След няколко неуспешни опита обаче, претърпели тотален крах. И се отказали от мечтата си да учат в университет. Във ВУЗ-а обаче още помнят напъните им да влязат във висшето учебно заведение. Какви са били изпитните им разработки остава загадка, но според запознати не показали по-голям капацитет от този на фолк певицата Мария.

Освен, че са без образование днес тризначките са и безработни. Това обаче въобще не ги притеснява. Ако се вярва на думите им те са си тръгнали от „Биг Брадър“ с цели 200 000 лева награда. Сума, достатъчна, да им осигури няколко години спокойствие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар