Тризначката Надежда сензационно: Осиновени сме! (Вижте как изтрещя и се отрече се от родната си майка)

Хоуп Станчева  хвърли бомбата, че майка им е англичанка, осиновени са и дори не са тризначки

Тризначката Надежда Станчева напълно изтрещя и хвърли сензационната бомба, че сестрите са осиновени. Тя разбрала, че истинската им майка е англичанка като пусна пост в социалната мрежа, в който пише следното: „Сестрите ми и аз сме осиновени”.

Малко по-късно след като размисли тя изтри поста, но коментарите и реакциите на феновете продължиха.

Според думите на момата Надежда, тя и сестра й разбрали, че биологичната им родителка е от Острова.  А някакъв лекар изказал мнение, че дори не са тризначки, защото били на различни години. Нищо, че си приличат не като две, като три капки вода.

Надежда и Вяра живеят в Кондон от подаяния
Снимка: Фейсбук

Надежда, която се подвизава в Лондон под името Хоуп сипе хули срещу България, отказа от родната си майка и е сигурна, че не е българка, защото България й причинила само лоши неща и не знае как е попаднала в страната, а всички криели от нея истината.

Като възкликва, че в у нас можеш да получиш помощ само ако правиш секс със някого и добавя, че се чувства унизена, че е израснала в такава държава.

Двете тризначки от години мизерстват  в столицата на Великобритания, дори просят за да се издържат. Единствено сестра им Любов успя да се уреди на Острова. Ожени се, има дъщеричка, но не поглежда сестрите си и се отрече от тях, срамувайки се от изцепките им.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.