Тризначката Любов бременна от турчин (Майка й я изхвърли от дома им заради аферата – Снимки)

Тризначката Любов бременна от турчин (Майка й я изхвърли от дома им заради аферата – Снимки)
3 (60%) 2 votes

Тризначката Любов не крие, че очаква първото си дете

Тризначката Любов живее на семейни начала с турчин, майка й бясна от връзката им

Тризначката Любов е бременна от турчин. Колоритната блондинка очаква първото си дете и вече е в шестия месец, издават запознати.

Победителката в „Биг Брадър 3“ криела щастливата вест дори от близките си, защото не одобрявали избраника й.

Според наша информация бъдещият татко е от турски произход и живее от година и половина заедно с Любов в Англия. Майката на риалити звездата не харесвала гаджето й и двете дори не си говорели от година заради него.

Тризначката Любов бременна

Снимки: Инстаграм

Едва преди месец пък другите й две сестри Вяра и Надежда узнали, че ще стават лели, но вместо да се зарадват, започнали да се вайкат и да оплакват Любов. Те я критикували, че не е направила аборт и сега ще посрами майка им пред цял Благоевград заради извънбрачното бебе.

Турчинът не желаел да се жени и предпочитал да живеят на семейни начала. Любов нямала нищо против и за разлика от близките си, била на седмото небе от щастие със своя любим. Тризначката нямала търпение наесен да прегърне бебето си и дори вече се хвали в социалната мрежа с бременното си коремче. „Може би е дошло времето, когато да ми се случи нещо, което да ми донесе щастие, а не опит!“, сподели с надежда Любов, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар