От трети опит! Бура Гюлсой най-накрая се ожени (Още за сватбата + снимки)

Гласувайте за статията

Бура Гюлсой най-накрая застана пред олтара

Един от най-заклетите ергени в турското кино Бура Гюлсой се ожени. Красавецът, познат на зрителите като самоубиеца Вурал от „Пепел от рози“ и мрачният Гюней от „Север — Юг“, най-накрая каза „Да“. А щастливката не е друга, а Нилюфер Гюбрюз, дъщеря на известния футболист Мухарем Гюрбюз.

Актьорът се бе зарекъл да не се жени, след като първия му брак с колежката му Бурджу Кара се провали само няколко месеца след подписването. Работните графици и медийния интерес към двамата актьори ги докара до скоропостижен развод. И те прекратиха отношенията си по-малко от година след романтичната сватба.

Разочарован от брака си, актьорът се впуска в афера с мис Турция Селен Сойдер. Но и тази връзка не оцелява. Следват редица краткотрайни афери, като се шушука, че звездата е имал връзка и с екранната си съпруга от „Север — Юг“. Двойката така и не коментира тези клюки, а последвалата върволица краткотрайни връзки, кара мнозина да решат, че актьорът е станал заклет ерген.

Оказва се обаче, че докато се появява през няколко седмици в компанията на различна красавица, той в действителност поддържа тайна връзка с красивата Нилюфер.

Двамата успяват да се укрият от медийното внимание за няколко години, но през последните няколко месеца все по-често можеха да бъдат видени заедно. И въпреки че никой не вярваше, че актьорът ще мине под венчило отново, въпреки опитите на поне три негови бивши приятелки да го отведат до олтара, хубавелката успя.

Сватбата

Горчиво! Бура Гюлсой се ожени сн. Инстаграм

Горчиво! Бура Гюлсой се ожени сн. Инстаграм

На 25 септември тази година Бура се ожени за любимата си. Церемонията се проведе в истанбулския район Шиле, където двойката си размени клетвите. Бура успя да влезе тайно от папараците, които буквално бяха обсадили залата. На сватбата присъстваха куп звезди — Селин Шекерджи от „Ангели пазители“, Долунай Сойсерт от „Тайни“, Биркан Соколлу от „С Русия в сърцето“ и много, много други.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар