април 18, 2024

Третият син на Виктория и Дейвид Бекъм навърши 16 години (Вижте как го зарадва семейството му)

https://kliuki.net/kliuki/tretiyat-sin-na-viktoriya-i-deyvid-bekam-navarshi-16-godini-vizhte-kak-go-zaradva-semeystvoto-mu/162706 Kliuki.net
Третият син на Виктория и Дейвид Бекъм навърши 16 години (Вижте как го зарадва семейството му)

Третият син на Виктория и Дейвид Бекъм отпразнува рожден ден

Круз Бекъм порасна с още една година. Третият син на звездното семейство отпразнува рожден ден на 20 февруари. Тийнейджърът вече може да се похвали с цели 16 години житейски опит. Като на всеки празник, и този път Виктория и Дейвид не пропуснаха да отправят честитки към детето си. Двамата използваха социалните мрежи, за да отбележат празника и да зарадват рожденика с посланията си. Гордите родители като че ли се конкурираха в пожеланията. [caption id="attachment_177848" align="aligncenter" width="300"]Круз Бекъм може да се гордее с родителите си Круз Бекъм може да се гордее с родителите си
Снимка: инстаграм[/caption] Начало на поздравленията даде звездният татко на Круз. Футболистът, когото всички познаваме и като един от най-елегантните мъже на съвремието, бе подготвил видео за сина си. Множество снимки и спомени бяха изпъстрили клипчето и така всички успяха да видят как младежът се променя с течение на времето. "Честит 16-и рожден ден на моя малък мъж... Пожелавам ти да прекараш страхотно този ден. Татко ти много се гордее с теб. Обичам те винаги и завинаги", не се въздържа таткото и безспорно даде доста материал за размисъл на зложелателите.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Реакцията на съпругата на Бекъм не закъсня. Тя също използва мрежата, за да сподели клип. Гордата майка побърза и да спомене, че всички в семейството се радват на това, в което се е превърнал младият човек.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Със сигурност за фамилията двадесетият ден на февруари бе специален. Не пропуснаха да поздравят малкия си брат и по-големите момчета на Виктория и мъжа ѝ. Ромео сподели клип, в който двамата с Круз играят футбол. Бруклин пък, когото вече добре познаваме покрай изгората му Никола Пелц, се отчете със снимка, на която Круз се бръсне.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by @brooklynbeckham

Безспорно рожденикът има правото да се чувства много специален. Самата Никола Пелц сподели точно това на стената си, пише още tialoto.bg. Така известното семейство подобаващо се отчете за празника на 16-годишния младеж. Честито, Круз!