Тото унижи Мегз: Енджи Касабие е истинска жена, ти не си! (Вижте как я направи за резил)

Гласувайте за статията

Тото разкри какво най-вече не харесва у Мегз.

ВИП Брадър 2017 започна със заявка за флирт между Тото и Мегз. Бързо, обаче, стана ясно, че подобна авантюра не е възможна. Всички видяхме, че Каканашева първоначално не криеше симпатиите си към рапъра, но след това бързо взе отбранителна позиция. Йонислав също сякаш за няколко седмици разбра що за човек е дизайнерката и че първото му впечатление за нея е било погрешно.

Вече няколко дни Тото и Енджи Касабие са свързани един за друг с костюма на двуглавата ламя. А колктоо повече време прекарват неразделни, толкова повече рапърът не крие възхитата си към ливанската диетоложка. Той заяви пред Мегз, че има различно отношение към всяка жена в Къщата и много добре умее да ги различава като личности.

А благодарение на това свое умение е успял да стигне до извода, че именно Енджи е най-истинската жена във ВИП Брадър. Тези негови думи, изречени пред доскорошната му фаворитка Каканашева, определено са оставили отпечатък в нейното съзнание. Особено и заради довода, който той изтъкна.

Според Тото, Касабие, за разлика от другите, няма мераци да се прави на мъж и на много силна. Една жена трябва да бъде нежна, ранима и да позволява на мъжете да се грижат за нея. Няма спор, че това много се отдава на ливанката! Докато Мегз се прави на герой и се бори за своите мъгляви идеали, красивата Енджи е здраво стъпила на краката си и няма пред кого толкова да се доказва.

Тото предпочете Енджи пред Мегз

Тото предпочете Енджи пред Мегз

Освен това, на Тото много му се нрави фактът, че ливанката е много общителна и намира тема с всеки. Това, според него, се дължи и на безспорната й интелигентност. А Мегз се сблъска безмълвно с присъдата на своята дружка. Със сигурност неговото мнение се подкрепя от мнозина, но надали дизайнерката ще има волята да се промени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Тото унижи Мегз: Енджи Касабие е истинска жена, ти не си! (Вижте как я направи за резил)”

  1. Никита

    окт. 30. 2017

    Защо трябва да се променя, за да се впише в представите на някого ? Всеки си е различен, и никой не е коректив за това, кой какъв трябва да бъде.

    Reply to this comment

Добавете коментар