Тото на системи преди концерт! (Здравето на рапъра сериозно разклатено, пее с абокат – Снимки)

Гласувайте за статията

Здравето на Тото от Скандау е сериозно разклатено, едва не отмениха концерт

Концертът на „СкандаУ“ във Варна е бил на косъм от провал заради влошеното здравословно състояние на Йонислав Йотов-Тото, научи ПИК. Минути преди начало екип на „Бърза помощ“ е пристигнал в Двореца на културата и спорта, за да свести рапъра, който се почувствал зле. Бандата гостува на Морската столица на 5 октомври, но инцидентът е бил пазен в тайна досега.

Два часа преди началото на събитието, част от турнето „Хайвера тур“, Тото е бил на системи в една от съблекалните на залата. Диагнозата, която докторът е поставил, е „синунова тахикардия“. Тахикардията представлява учестен сърдечен ритъм и е два вида – синусовата се проявява по време на физическо и емоционално натоварване, а патологичната тахикардия възниква в резултат на вродени или придобити заболявания на сърцето и другите органи.

Тото

Снимки: ХотНюз

Макар според специалиста да става дума за по-безобидната тахикардия, лошото е, че Тото изпада в подобно състояние не за пръв път. Рапърът вдигнал кръвно и на финала на „Биг Брадър“, където отишъл да защитава колегата си от Варна Наско Колев. Тогава първа помощ му оказала майката на Колев, която е медицинско лице. „Тото има проблеми и със стомаха, но винаги успява да си ги реши така, че да не му пречат на участията. Имало е случаи, в които 5 минути преди сцена е бил много зле и излизането му е било на кантар.

Засякох го в коридорите на залата във Варна с един жълт пуловер – кожата на лицето му бе в същия цвят като пуловера. Беше изпил много лекарства, но се оказа, че стомашната му криза е много сериозна и няма да стане без лекарска намеса. Дойдоха лекари и му вкараха системи. Пред доктора Тото изреди 11-12 хапчета, които беше приел. А той му каза: „Момче, първо трябва да те изчистя, преди да те лекувам“ и му даде активен въглен“, разказа колегата на Тото от „СкандаУ“ – Лъчо. Пред публиката във Двореца на културата и спорта във Варна рапърът излязъл да пее с абокат на ръката.

Медикът от „Бърза помощ“ препоръчал на Тото да си направи пълна кръвна картина. Дали това е станало или не, от бандата не съобщават. Но най-вероятно рапърът е отложил решението на здравословния си проблем, тъй като веднага след концерта във Варна с Тото отлетяха към САЩ и Канада, където турнето им продължи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар