Тото разби Мегз във ВИП Брадър: Имам си гадже, ти не ме интересуваш!

Гласувайте за статията

Тото разби сърцето на Мегз във ВИП Брадър

Брадърът Тото съсипа Мегз в риалити формата. Двамата съквартиранти напоследък прекарваха доста време заедно и по всичко изглеждаше, че прехвърчат силни чувства между тях. Оказа се обаче, че двойката далеч не е в толкова близки отношения. Или поне Тото не приема така дизайнерката, като я попари с последните си откровения.

„Не съм флиртувал с нито една дама в Къщата. Възможно е някоя да е имала интерес към мен, но аз дадох ясно да се разбере, че си имам приятелка и не се интересувам от такива неща“, заяви той. И допълни, че според него е сваляла Мегз.

Дизайнерката не успя да скрие, че е разстроена от думите на рапъра, нито пък че се чувства обидена от отношението му към нея. Мегз обаче се стегна и заяви, че изобщо не е била наясно за жестовете и намеците, които й отправял той по време на престоя в шоуто.

когато обаче Сашка Васева заяви, че Тото е отрязал Мегз, тя подскочи като ужилена. В последвалата размяна на реплики между двамата, Мегз ясно осъзна, че е станала жертва на чара на Тото. Но той всъщност не изпитва нищо към нея.

Въпреки че официално има връзка с Демир Доган, Миглена Каканашева нито веднъж досега не е коментирала личния си живот. Дизайнерката упорито мълчи относно факта, двойка ли са двамата, или хората просто си говорят. В шоуто тя изглеждаше силно увлечена по Тото, но след като музикантът я поряза, Меги видимо се разочарова.

Тото срина Мегз във ВИП Брадър

Тото срина Мегз във ВИП Брадър

Много по-рано Мегз имаше краткотраен флирт с рапъра 100 кила, а след това се сгоди за влиятелен бизнесмен. Дни преди сватбата двамата сложиха край на връзката си, а повод се оказаха финансови недоразумения. В момента се спекулира, че Мегз е обвързана със сина на Ахмед Доган, но явно връзката им не е сериозна. Иначе дизайнерката едва ли би се чувствала свободна така да хлътне по Тото. И толкова да се разочарова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар