Тото отново се заяжда с Мегз (Вижте как я гаври – Фото)

Гласувайте за статията

Тото и Мегз не спират с войната помежду си

Нова битка във войната между Тото от „Скандау” и Миглена Каканашева-Мегз отвори рапърът, видя Hotnews.bg. От няколко дни музикантът, който скоро ще стане баща, пуска провокативни шаржове с миньончето.

Един от тях е вдъхновен от филма ”Цар Лъв”, който е сред най-коментираните това лято. На забавната картинка Мегз държи Тото, досущ както царят на животните държи детето си.

Тото Мегз

Снимка: Инстаграм

На другата пък Тото е в ролята на Младенеца, който брюнетката ни показа навръх католическия Великден. Рапърът и дизайнерката влязоха в открит конфликт по време на участието си във „ВИП Брадър”.

Тото открито се възмущаваше от устремената към победата на всяка цена млада жена. В крайна сметка той, а не тя грабна победата в риалити формата и Каканашева трудно преглътна загубата.

Тя дори обвини Тото в нечестна игра, защото получавал инструкции от вайка си за ставащото в къщата по време на участие-нещо, напълно забранено от правилата на играта. Тя дори пусна видео как родителката на Тото го надъхва, но не успя да обърне общественото мнение. С нетърпение чакаме да видим как дизайнерката ще отговори на сегашната закачка на музиканта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар