Извънредна ситуация! Тото изхвърча от ВИП Брадър след екшъна с Дани Златков и шеф Петров? (Всичко за скандала)

Извънредна ситуация! Тото изхвърча от ВИП Брадър след екшъна с Дани Златков и шеф Петров? (Всичко за скандала)
5 (100%) 1 vote

Тото се нахвърли със злоба върху шеф Петров

Тото може да се раздели преждевременно с участието си във ВИП Брадър

Тото изхвърча от ВИП Брадър след екшъна с Дани Златков и шеф Петров. Елиминациите в понеделник отприщиха истинска агресия от страна на футболиста и рапъра към готвача. Който действително цял сезон не спира да реди всички съквартиранти. Очевидно нервите на Тото и родния Роналдо в крайна сметка не издържаха.

Още повече, че двамата изпиха съвсем само бутилка и половина ракия. Алкохолът провокира агресията им и двамата дружно се нахвърлиха върху Петров.

Дани Златков започна да заплашва шеф Петров, като този път не можа да се възпре и се приближи твърде много и започна да съска в ухото на готвача.

ТотоТото директно скочи да го бие, а омразата си личеше в погледа му. Наложи се ВИП Брадър да ги повика в Изповедалнята, за да ги усмири. И ги заплаши, че ако не спрат с агресията, ще изхвърчат от шоуто. Златков очевидно си взе поука и се извини, но не и рапърът.

Който на всичкото отгоре се засегна, че от продукцията го обвиниха, че е пиян. „Няма да ме обиждаш, не съм пил. Ако твърдиш, че съм пил, нищо не е свършило. Аз съм Тото от Скандау, аз руша норми и чупя бариери!“, изхвърли се певецът.

Хора от екипа на риалитито издават, че ако рапърът отново наруши мира в Къщата, ще изхвърчи преждевременно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Извънредна ситуация! Тото изхвърча от ВИП Брадър след екшъна с Дани Златков и шеф Петров? (Всичко за скандала)”

  1. zlatena

    Ное. 01. 2017

    Пожелавам от сърце на психично болния психопат свиня чудовище Борис Петров всички негови ресторанти в цяла България да фалират да няма нито един клиент и нито един лев от това най много ще го заболи психопата шеф свинкс Петров.

    Reply to this comment

Добавете коментар