март 29, 2024

Тотално неизвестната Джейми Елиас с брутална излагация в Черешката на тортата (Инфлуенсърката удари дъното с превземки и глупост - Видео)

https://kliuki.net/kliuki/totalno-neizvestnata-dzheymi-elias-s-brutalna-izlagaciya-v-chereshkata-na-tortata-influensarkata-udari-danoto-s-prevzemki-i-glupost-video/162100 Kliuki.net
Тотално неизвестната Джейми Елиас с брутална излагация в Черешката на тортата (Инфлуенсърката удари дъното с превземки и глупост - Видео)

Джейми Елиас удари дъното в Черешката на тортата с нелепото си поведение

Истински бунт на верните зрители на „Черешката на тортата” избухна в понеделник вечер, след като новият сезон на предаването стартира с никому неизвестна инфлуенсърка. Полуливанката Джейми Елиас не пипна нищо в кухнята, заместена от фризьора си и скандализира с възгласите: ”Ще повърна”, докато трябваше да навие баница с месо. [caption id="attachment_174869" align="aligncenter" width="300"]Джейми Елиас Черешката на тортата Снимка: Клюки.нет[/caption] Тя демонстрира не само ужасен външен вид с пъпки на лицето и прегоряла от преса коса, която дори не прибра в шапка, но и пълно непознаване на храните, като обяви, че слага „камион”, вместо „кимион”. Представи се и като ужасна домакиня, като не само не опита от ястията, които сервира на гостите си, но не се сети да им донесе лед, вода и друго необходимо. „Подигравка със зрителите са такива, никому непознати парцалеси. При всичката мизерия в момента ,да гледаш някой как се подиграва с храната е повече от жалко. Манчо,молим ти се ,имай милост към хората и не кани такива недоразумения”, обърна се към шеф Манчев Вили Гърневска. „Тази е егати смешката. Наистина ли е известна? Никога не съм чувала за нея...От къде ги намирате?”, пита Цветелина Викторовам, пише hotnews.bg.