Тотално неизвестната Джейми Елиас с брутална излагация в Черешката на тортата (Инфлуенсърката удари дъното с превземки и глупост – Видео)

Тотално неизвестната Джейми Елиас с брутална излагация в Черешката на тортата (Инфлуенсърката удари дъното с превземки и глупост – Видео)
3 (60%) 4 votes

Джейми Елиас удари дъното в Черешката на тортата с нелепото си поведение

Истински бунт на верните зрители на „Черешката на тортата” избухна в понеделник вечер, след като новият сезон на предаването стартира с никому неизвестна инфлуенсърка. Полуливанката Джейми Елиас не пипна нищо в кухнята, заместена от фризьора си и скандализира с възгласите: ”Ще повърна”, докато трябваше да навие баница с месо.

Джейми Елиас Черешката на тортата

Снимка: Клюки.нет

Тя демонстрира не само ужасен външен вид с пъпки на лицето и прегоряла от преса коса, която дори не прибра в шапка, но и пълно непознаване на храните, като обяви, че слага „камион”, вместо „кимион”. Представи се и като ужасна домакиня, като не само не опита от ястията, които сервира на гостите си, но не се сети да им донесе лед, вода и друго необходимо. „Подигравка със зрителите са такива, никому непознати парцалеси.

При всичката мизерия в момента ,да гледаш някой как се подиграва с храната е повече от жалко. Манчо,молим ти се ,имай милост към хората и не кани такива недоразумения”, обърна се към шеф Манчев Вили Гърневска. „Тази е егати смешката. Наистина ли е известна? Никога не съм чувала за нея…От къде ги намирате?”, пита Цветелина Викторовам, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар