ТОП5 на най-върлите изцепки на Христо Стоичков! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Той е УНИКАЛЕН!! Изгледайте клиповете с неговите най-върли изцепки!

Няма българин, който да не е чувал за Христо Стоичков и няма българин, който да не се гордее с него. Но както всяка звезда и камата си има своята ексцентричност! Къде ще шамароса някой, къде друг ще отнесе звучните български „благословии” все си го обичаме и все ще му се радваме.

Обаче не може да му се отрече, че колкото е гениален във футбола, толкова е гениален и в издънките особено пред медиите.

Предлагаме ви да видите ТОП5 на изцепките на Стоичков в интервюта.

камата

Средния пръст на камата е най-често използваният комуникативен способ с хората, които го вбесяват!

Номер 5 – Участието на камата в испанско готварско предаване. Атмосферата е уникална там където Стоичков се появи. Така е и в студиото на предаването. Публиката ври и кипи. Ицето се вихри и навиква водещата, все едно е комшийката в двора. А за готварските му умения няма сравнение. Две бъркани яйца и един домат са достатъчни! Мачото си е мачо. Какво ще се превзема пред  тези женуря!

Номер 4 – това е изцепка на  камата в родния ефир. Видеото е една забавна компилация от колоритния речник на Стоичков, с който той е известен из целия свят! Ако не може с думи, започват жестовете, но ще си го каже. Няма назад!

Номер 3 – това е една от най-новите издънки на камата. Тя е била по време на посещението му в Русия, в дома за деца в Ростов. Ицето нали е полиглот, отказал преводач и както сами се досещате, започнал да ги реди едни, не ти е работа! Постарал се човека на най-обикновен руско-български език да обясни какъв е неговият „мисьон” в Ростов. Вижте сами.

Номер 2 – втората от култовите изцепки на Стоичков е неговият невероятен английски, който използва в интервю, когато е треньор на южноафриканския отбор. И приказката започна с: Айм вери лъки фор д бойз. Останалото е просто история.

Номер 1 – това разбира се най-култовото от най-култовите интервюта, които Ицето е давал. То е пак по време на интервю докато беше треньор в Южна Африка. В него камата развихря своя английски и разбива всички класации и уши! Кой не е чувал за железните му думи – „Ту мъч пипъл камс онли фор дъ паст ъф тайм…Айм вери майт… сомтаймс люн, сомтаймс уин, фифти – фифти“ изречени с такава увереност, все едно цял живот само „инглиш“ е говорил.

Дали Стоичков разбира какво го питат журналисти или има готови отговори като „Тудей ис а холидей, кол ми тумороу!“, това никой не знае. Но, важното е, че го прави УВЕРЕНО!

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “ТОП5 на най-върлите изцепки на Христо Стоичков! (ВИДЕО)”

 1. Iva Atzalova

  юли 28. 2012

  hahahhahhaha

  Reply to this comment
 2. Юра Иванова

  сеп. 05. 2012

  Христо Стоичков си е уникат!Горди сме с такъв футболист!

  Reply to this comment
 3. Dimitar Ivanov

  апр. 29. 2013

  nqma takuv 😀

  Reply to this comment

Добавете коментар