ТОП 5 на най-известните миски, които превзеха Холивуд

Гласувайте за статията

Кралиците на красотата превзеха Холивуд

Кралиците на красотата превзеха Холивуд. След като Приянка Чопра се превърна в най-новата и ярка звезда на американския кинонебосклон, куп други красавици се втурнаха да стават актриси. Оказа се обаче, че не само носителките на мис Свят, но и някои други красавици са записали имената си със златни букви.

Ето и топ 5 на най-известните миски, които оставиха имената си в Холивуд

Приянка Чопра

Мис Свят демонстрира, че е не само красива, но и амбициозна. Чаровната актриса показа, че наистина държи да успее, каквото и да й струва това. След като спечели сърцата на феновете в Боливуд, където участва в няколко хитови продукции, тя реши да става звезда и в Холивуд. Но й бе доста трудно да пробие. След няколко дуета и клипа, Приянка най-накрая успя да спечели аудиторията с хита „Куонтико“.

Бориса Тютюнджиева

Още една носителка на титлата, този път от България. Бориса не е печелила титлата „Мис Свят“, но е една от най-известните кралици на красотата, участвали в холивудски продукции. Мис кралица на красотата от Китай игра в „Погрешен завой 5“ в Холивуд, а освен това и в „Спокойното езеро 4“. И в двете чаровницата успя да привлече вниманието на критиците, но по лични причини предпочете да не продължава работата си в САЩ, а се върна в България.

Химена Наварете

Мис Вселена записа със златни букви старта на кариерата си в киното. Тя получи главната роля в теленовелата „Бурята“. Знойната венецуелка си партнираше с Уилям Леви в сериала, спечелил милиони почитатели. След това заваляха и поканите от Холивуд, а последното, което чухме за нея е, че преговаря за участие в популярен американски сериал.

Оливия Кулпо

Мис Америка и мис Свят си знае цената и не пропуска възможност. Освен като лице на „Спортс Илюстрейтид“, актрисата участва и във филми като „Американски сатана“, „Другата жена“, „Кухнята на ада“, а последно я видяхме с Брус Уилис в „Отмъщението“.

Кралиците на красотата превзеха Холивуд

Кралиците на красотата превзеха Холивуд

Азра Акън

Мис Свят Азра Акън е име само по себе си. Чаровницата е известна с ролите си в сериали като „Дъждовно време“, „Rüzgar“, „Poyraz Karayel“, „72. Koğuş“, „Geniş Aile“ и други. Но въпреки, че имаше и няколко успешни роли и в Холивуд, напоследък Азра предпочита да се изявява в друго амплоа. От 2005 година носителката на титлата най-красива жена в света за 2002 година е жури в световния конкурс „Мис Свят“. А последните 4 работи там без прекъсване.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар