Топ пародия на Преслава в „Капките”: Превърнаха Поли Генова в Галена

Гласувайте за статията

Поли Генова стана герой в най-култовата пародия на Преслава в „Като две капки вода”

Изпълнението на Поли Генова в „Като две капки вода” се превърна в култова пародия. Вместо да излезе на сцената като Преслава, изпълнителката цъфна като копие на Галена. И дори пя като нея.

Изпълнителката трябваше да влезе в кожата на колежката си, като се извини на баща си за целия панаир, който й предстои. „Той е заклет рокаджия и да му се наложи да ме слуша как пея рок ще му дойде в повече”, споделя Поли. Тя заяви, че не е имала за цел да обиди Преслава по никакъв начин, но това не попречи на хореографите и сценаристите да си направят поредния майтап с фолк звездата.

Изпълнителката се появи на сцената, за да изпълни „Лъжа е” на Преслава, като копие на… Галена.
Роклята, стойката, прическата – всичко бе едно към едно с визията на Галена. Дори във форумите се объркаха, коя от двете е образа, който Поли имитира.

Финалът също си беше чиста пародия и феновете не пропуснаха да го изкоментират в социалните мрежи. Що се отнася до мнението дали песента е по-добре изпълнена от Поли или от Преслава, мненията са различни. Според мнозина Поли Генова е успяла да изпълни по-добре песента и от самата Преслава. Други обаче са категорични, че фолк звездата изпълнява хита си в пъти по-добре и е наистина невероятна.

Като цяло реакциите в мрежата са доста различни, а феновете разделени на две.

Вместо копие на Преслава, превърнаха Поли Генова в клонинг на Галена в "Капките"

Вместо копие на Преслава, превърнаха Поли Генова в клонинг на Галена в „Капките“ – не могат да ги различат ли?

Самата Поли Генова не скри, че това е било изключително трудна задача за нея. Що се отнася до финала на парчето й, то си беше откровена пародия на клиповете на фолк звездите, които често граничат с откровените филми за възрастни. И пародията снощи за пореден път го доказа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар