Топ дерматоложка: Мария, Гани и Мегз са пълни гротески (Защо Радина Денкова ги взе на подбив?)

Гласувайте за статията

Мария, Джулиана Гани и Мегз са истински карикатури, докторка по дерматология се подигра със тях

Лицата на Мария, Мегз и Джулиана Гани бяха взети на подбив от известна топ дерматоложка. Доктор Радина Денкова попиля момичетата, смятани за големи хубавици във ВИП Брадър.

Дерматоложката се изгаври с лицата на силиконките. Тя е ужасена, че няма никаква симетрия, естетика и най-малко добър вкус в това което са сторили със себе си. Д-р Денкова смята, че е видяла лица, които по-скоро приличат на карикатури, предават от pik.bg.

Устните на въпросните дами били толкова напомпани, че стигали чак до носа им. Изкуствените им мигли приличали на покрити с тонове свинска четина. Видната дерматоложка смята, че имат вид на гротески.

Радина Стефанова се пита това ли е представата на България за женската красота? Тя смята, че подобни лица са срам за професията на пластичните хирурзи. Като не на последно място е резил и за нейната като дерматолог.

Дамата признава как са я учили, че красотата трябва да се подчертава. Но има едно правило, което трябва винаги да се спазва. А именно това е, че  съотношението и пропорциите правят заедно цялото. Не случайно великият Микеланджело открива златното сечение в телата ни и в цялата природа. Което определя красотата.

Докторката е ужасена от факта, че устните на Мария, Мегз и Джулиана Гани са в обратно пропорционално съотношение към останалите части на тялото. Затова съветва да не търсим красотата в обемите, а в нейните естествени пропорции.

Май нищо ново не казва специалистката. Джуките на Мария и на другите не веднъж са били повод за критика. Но лошото е, че повечето младежи се прехласват по тъй наречените силиконови красавици и те им стават идоли.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар