Тони Стораро издъни Алисия: Бързаше да изпревари Джина

Тони Стораро изложи Алисия. Даде да се разбере, че певицата е искала на всяка цена да изпревари Джина с новото си парче.

Тони Стораро доналя масло в огъня на разразилия грандиозен скандал между между Алисия и Джина Стоева.

Тони Стораро
Тони Стораро издъни Алисия

Певецът, който напоследък ревностно защитава Алисия от нападките, без да иска я издъни, твърдят от Hotarena.net. От думите му се разбира, че Алисия е бързала по всякакъв начин да изпревари Джина Стоева.

Така Тони Стораро потвърди ширещото се мнение, че дуетната му половинка е знаела предварително за проекта на Джина Стоева и затова на бързи обороти се е задейставала, за да я изпревари, мощно подкрепена от продуцентите си. И по този непочтен начин Алисия е прецакала колежката си, вече бивша.

И става причина за разразилия се скандал и за сътресенията в Ара, след напускането на втора певица и реакацията на знаковата за компанията Емануела, за което вече писахме.

Тони Стораро
Скандалът между двете певици разочарова феновете

Но Алисия отново не вижда причината в себе си. В интервю пред БТВ, тя пак се опитва да уязви Джина Стоева. Обвинява я в непрофесионализъм. И въпреки, че бившата футболна половинка постоянно говори, че не желае да обсъжда отношението на блондинката към нея, тя все пак подчерта, че едва ли не болните и нереализирани намерения на Джина са я подтикнали да изригне срещу нея и да напусне Ара. Но Алисия забрави да сподели, как продуцентите застанаха зад нея, а създаваха пречки на Стоева.

Най-оборотната в момента певица на Ара навярно смята, че може да прави каквото си иска, включително и да прецаква колежките си за своя лична изгода. Но на феновете вече им омръзнаха тези нескончаеми разправии  между дуетната партньорка на Тони Стораро и Джина Стоева и непрекъснатото раздухване на избухналия скандал . И обидните думи по адрес на двете главни героини в него заливат мрежата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.