Тони Димитрова: Не е лесно да си самотна майка!

Гласувайте за статията

Популярната изпълнителка на „Ах, морето“Тони Димитрова споделя, че трудно отглежда дъщеря си Магдалена сама и понякога съжалява, че не е семейна

Висока е колкото мен и е хвърлила око на почти всички мои обувки и рокли. Голяма умница ми е, а и една страхотна смугла красавица. Има невероятна гъста коса, като водопад се лее“, хвали се майката.

Тони Димитрова: Не е лесно да си самотна майка!

Тони Димитрова: Не е лесно да си самотна майка!

По отношение на бъдещата си професия тийнейджърката е на приливи и отливи.

Хем иска да е певица, хем дизайнерка, ту пък ветеринарен лекар щяла да става. „От първото ми се изправя косата“, признава Тони.

Малката госпожичка вече имала хормонални промени в организма си и майка й била изненадана от преждевременно настъпилия пубертет. Явно след всяко изминало поколение поради редица причини трудният етап от порастването започва все по-рано.

Тони признава, че не е била психически подготвена и сега не знаела какво да прави с красивата принцеса, която през час променяла настроението си. „Боже, кога порасна!? До миналата година вярваше в Дядо Коледа, сега иска сама да си избере подаръка, за да не съм й купувала немодерни дрехи“, споделя певицата. В момента тя се чудела каква литература да си купи, за да се образова като родител.

Димитрова от години е разделена с бащата на Маги, а с други мъже явно няма късмет.

Сега бургазлийката се ужасявала повече от мисълта, че няма да се справи с отглеждането на малката, отколкото че ще остарее без партньор.

В момента певицата изглежда прекрасно, май пак е водила битка с килограмите. „Аз съм инат, не се отказвам лесно. Е, има и моменти, когато ми идва до гуша от гладуване.

За мен тази битка с килограмите не е самоцелна, не е само от желанието да изглеждам добре. Просто се чувствам по-здрава и пожизнена, когато съм слаба. Правя го най-вече за себе си. А и да мога да обличам красиви дрехи. Коя жена не го иска?“, споделя Тони.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар