Том Круз си купи ново лице (Обезобрази се с пластики)

Гласувайте за статията

Том Круз с лице назаем, съсипа се с пластики

Мики Рурк може да е напълно спокоен. Вече не е най-плашещата звезда в САЩ. Колегата му Том Круз също тръгна да се „разкрасява“. И се сдоби с физиономия, която предизвика всеобщ шок и ужас.

На наградите BAFTA Лео ди Каприо може и да обра статуетките, но Том Круз бе актьорът, който събра всички погледи. При това случаят далеч не беше свързан с професионалните му успехи, а по-скоро с факта, че направо се е обезобразил с пластики.

„Виждам, че Том Круз си е купил ново лице“, пише един потребител на Twitter. Дали кинозвездата прекалява с ботокса, или просто твърде дълго е спал? Каквато и да е причината, резултатът е шокиращ, а мнозина препоръчаха на актьора да си смени пластичния хирург.

При това незабавно.

50-годишния холивудски хубавец очевидно е прекалил не само с опъването на кожата, но и с ботокса срещу бръчки. Скулите му конкурират бучките в лицето на Алисия, докато гостува в „Нека говорят“ преди две години, а зъбите му изглеждаха сякаш е ял нещо не особено привлекателно, точно преди да стъпи на червения килим. „Прилича на хамстер в смокинг“, „Изглежда като мечката в „Завръщането“, „Все едно са го нажилили милион пчели“, „Май е прекалил с надуването на гумите на велосипед“, гласят само част от подигравките в нета.

Що се отнася до Том Круз, когато през 2012 за първи път започнаха да циркулират подобни твърдения по негов адрес, той категорично отрече .

Том Круз плаши с визия - какво става с лицето на актьора?

Том Круз плаши с визия – какво става с лицето на актьора?

Твърде много ботокс? Холивудския хубавец отрича, но снимките подсказват нещо друго

Твърде много ботокс? Холивудския хубавец отрича, но снимките подсказват нещо друго

 

Лице назаем - дори феновете на актьора не се сдържаха и го подиграха за външния му вид

Лице назаем – дори феновете на актьора не се сдържаха и го подиграха за външния му вид

„Не съм си правил пластични операции и никога няма да си направя“, заяви тогава артистът. Съдейки по новата му визия явно е размислил, а резултатът не е особено добър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар