Том Круз сваля Кейт Мидълтън под носа на Уилям (Видео + реакцията на принца)

Холивудският актьор си падна по херцогинята на Кеймбридж, флиртува с Кейт пред очите на Уилям, видя kliuki.net

Кейт Мидълтън и принц Уилям се появиха лично на филмовия фестивал в Кан за да подкрепят премиерата на филма „Top Gun: Maverick“ на Том Круз. И на тази вечер техни величества  приковаха погледите на всички и успяха да очароват дори самия холивудски актьор.

Този път Кейт, която бе със зашеметяваща рокля с голи рамене не вървеше редом със съпруга си, а с главния герой във филма.

На красивата майка на 4 деца обаче й беше малко трудно да се качи по стълбите с прилепналия по тялото си тоалет. Уилям, който вървеше пред нея не си направи труда да помогне на съпругата си.

Снимка: Ютюб

Само, че Том й се притече на помощ без никакво колебание и й подаде ръката си. Този неочакван мил жест впечатли публиката и стана вирусен в мрежата.

Актьорът за малко да награби херцогинята пред очите на Уилям
Снимка: Ютюб

Някои останаха с впечатлението, че холивудската знаменитост флиртува с принцесата. Зрителите бяха впечатлени от още един момент, който се вижда във видеото. Актьорът минава зад херцогинята и сякаш се опитва  да я прегърне.  

Феновете коментират, че принц Уилям се показва като истински темерут. И не реагира, че свалят жена му под носа. Само, че нещо го е жегнало и след като са слезли от стълбите гледа актьорът да не се върти повече около жена му.

Явно престолонаследникът, който все пак е изревнувал красивата си половинка, се постара по-бързо да се разделят с Том Круз и не му позволи втори път да общува отблизо с Катрин, нито пък да я докосва.

Повече вижте във видеото!

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.