Том Круз насилник? (Топ актриса от Холивуд с тежки обвинения срещу звездата – Подробности)

Том Круз насилник?

Насилник ли е Том Круз? Тежки обвинения срещу актьора бяха отправени от актрисата Лия Ремини, позната от „Клуб „Веселие“. Звездата от сериала обвини актьора, че е склонен към агресия, след като се разчу, че е устроил сцена по време на снимките на новия си филм „Мисията невъзможна“. Според свидетели, Круз избухнал и заплашил да спре снимките на филма, ако не се спазват по-строго мерките за безопасност. Последвалия скандал отприщил сериозни кавги между него и екипите му.

Лия Ремини, която също е била свидетел на сцената, твърди, че Том заплашвал служителите с уволнение. Той ги винял, че не са взели достатъчно мерки за сигурност срещу Covid-19.

Лия, която е бивш член на сциентлозите твърди, че Том и останалите от църквата, всъщност не вярват в коронавируса. И виковете, а и цялото поведение на актьора са връх на безобразието.

„Крясъците му не бяха нормални. Но никой не може да му отвърне, без страх, че ще бъде уволнен. Казвам ви, Том и сциентолозите изобщо не вярват във вируса. Нито в пандемията. Реакцията му показва просто истинския му характер. Той е агресивен човек. И друг път съм го казвала. Дори свидетелствах за това. Бившата му приятелка, служителите и приятелите му също потвърдиха, че той по принцип се държи по този начин. Това е истинският Том“, завършва разказа си Ремини.

Лия не за първи път твърди, че Круз е насилник и агресор. Тя също така заяви, че актьорът е проявявал форми на тормоз и срещу съпругата си Кейти Холмс, която заради това го напуснала.

Лия Ремини пак атакува Том Круз сн. Уикипедия
Лия Ремини пак атакува Том Круз сн. Уикипедия

Припомняме ви, че миналата седмица британския таблоид „Сън“ публикува скандално видео, в което Том Круз крещи на служителите си. Актьорът ги заплашва, че ще ги уволни, ако ги види отново, че не спазват мерките срещу коронавируса. Снимките обиколиха света, а някои защитиха актьора. Други обаче го обявиха за деспот, като Ремини.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.