Томас Маркъл: Меган е ужасена от живота си в двореца! (+ Истината за отношенията й с Кейт и Уилям)

Томас Маркъл: Меган е ужасена от живота си в двореца! (+ Истината за отношенията й с Кейт и Уилям)
3 (60%) 1 vote

Томас Маркъл твърди, че Меган е в ужас от живота си в двореца, разкриха истината за връзката й с Кейт и Уилям

Бащата на Меган, Томас Маркъл, който от два месеца не е говорил с дъщеря си, заяви, че тя е ужасен от живота си в двореца. Томас Маркъл заяви, че познава лицето на детето си и вижда болката в усмивката й.

„Тя е ужасена. Виждам болката в усмивката й. Познавам добре детето си — тя не е щастлива, тя е ужасена да живее по този начин и да бъде там“, заяви той. Бившият осветител предизвиква скандал след скандал напоследък, а сега вече окончателно разстрои новата принцеса с изявлението си, че тя страда от кралския си статут.

Не така обаче изглежда самата Меган. Тя и Кейт бяха забелязани на мач на Серина Уилямс на Уимбълдън. Двете изглеждаха повече от щастливи, че прекарват време заедно и тушираха слуховете, че не се разбират.

Те се появиха сами, без съпрузите си, само с личния си антураж на мача и прекараха повече от три часа в ложите. Разговорите и усмивките, които си размениха, спряха слуховете, че са скарани, или че отношенията им са лоши.

Кейт и Меган показаха, че няма никакво напрежение помежду им и че се разбират отлично. Говореше се, че Кейт е бясна, че Меган й отнема вниманието и славата. А от своя страна Меган се дразнела, че Кейт има повече привилегии от нея.

Оказа се, че в слуховете няма нищо вярно. Също така бе забелязано, че нито една от двете херцогини не поиска да бъде спазван протоколът с реверансите към тях. Те бяха посрещнати на стадиона Уимбълдън от съпругата на собственика на клуба.

Кейт и Меган показаха страхотни отношения, Томас Маркъл пак обиди дъщеря си сн. Instagram

Кейт и Меган показаха страхотни отношения, Томас Маркъл пак обиди дъщеря си сн. Instagram

След официалната част, която включваше и срещи с млади звезди, снахите на кралицата направиха всичко, за да покажат, че са в страхотни отношения. А Меган въобще не изглеждаше страдаща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар