Токов удар повали Мария, парализира я за година! (Всичко за ужаса)

Токов удар повали Мария, парализира я за година! (Всичко за ужаса)
5 (100%) 2 votes

Мария останала парализирана след токов удар

Мария е изживяла истински кошмар преди няколко години

Мария разкри един от най-кошмарните моменти в живота си. Оказа се, че като ученичка в гимназията певицата е преживяла тежък инцидент, вследствие на който останала парализирана за цяла година и не е можела да движи дори ръцете си за най-елементарни нужди.

Мария преживяла тежка драма като малка

Мария преживяла тежка драма като малка

Тежкият инцидент се случил в дома й в Стара Загора, където, заради проблем с електрическата инсталация, я удря ток, който буквално я изправя очи в очи със смъртта. Майка й и до днес си спомня кошмарния момент, в който се прибрала вкъщи и заварила дъщеря си паднала на земята.

Тогава мама Данче дори смятала, че лекарите няма да успеят да спасят детето й, но чудото се случва. Мария оцелява, но с доста тежки последствия за здравето си. Лекарите я предупреждават, че в следващата една година ще бъде парализирана, тъй като опорно-двигателната й система е силно засегната, научиха от Hotarena.net.

Тази трагедия едва не слага край на мечтите й за музикална кариера, тъй като половинката на Християн Гущеров не успява да кандидатства в Музикалната академия, където трябва да изкара курсове по цигулка и пиано. Нещо, което е невъзможно заради последствията от токовия удар.

В крайна сметка Отварачката все пак успява да сбъдне желанието си да гради кариера в музикалния бранш, а към днешна дата – и да бъде студентка. Мара е записана в Нов Български университет, където обаче не се вясва много често. Колкото да си направи едно селфи, хилят се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар