Тодор Славков показа бохемския си дом (Вижте къде живее внукът на Тато)

Гласувайте за статията

Тодор Славков се шири в голям и пълен със спомени от миналото дом

Тодор Славков, който бе последният домакин за седмицата в кулинарното шоу „Черешката на тортата” покани гостите в собствения си дом. Той отвори вратите на жилището си и показа на всички как живее.

Прави впечатление, че внукът на Тато не тъне в лукс и разкош както повечето хора си мислят. Наистина има всичко необходимо за нормален съвременен живот. Но апартамента на Малък Тошко е по-скоро бохемски, отколкото баровски.

Тодор Славков е заобиколен повече от спомени, отколкото с луксозни предмети. На една от стените се вижда портрет на дядо му – бившият държавен глава Тодор Живков. На секцията са подредени книги и много любими предмети на внука на Тато.

Снимки: kliuki.net

Централно място заема снимка на майка му – Людмила Живкова. Има и такава с баща му Иван Славков, както и на любимата му дъщеря Катерина. За която казва, че е единственото хубаво нещо, което е направил на този свят.

Гостите, които се питаха дали все пак ще има нещо на трапезата бяха посрещнати с привкус на тоталитарния режим. Малък Тошко ги изненада с пионерски и чавдарски връзки, които си завързаха още в началото.

Менюто също бе в стил социализъм. Домакинът, който не сготви сам, а имаше помощник ги почерпи със селска туршия, бобена чорба, котлети със зеле и торта по правешки с боровинки.

Вечерята завърши с подаръци. Славков – младши им подари книга на Людмила Живкова. А Гергана Стоянова го разплака с уникалния си дар. Тя го изненада с писалка и химикалка, принадлежали на майка му. Които намерила на бюрото на щерката на Живков в министерството на културата навремето.

Вижте още снимки от дома на Тодор Славков!

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар