Това Есил Дюран ли е? Певицата клонинг на Десислава след като си клъцна носа (Фото факт)

Гласувайте за статията

Есил Дюран не прилича на себе си след като си клъцна носа

Фолк дивата Есил Дюран е поредната звезда, която призова почитателите и приятелите си да останат вкъщи след епидемията на коронавируса в цял свят. Чаровната певица показа как се забавлява в домашна обстановка, а именно с джаз лайв пърформанс. Тази сутрин пък се изтипоса в бежово боди, за да прави гимнастика.

„Ден 6-ти! Раз, два, три,деня си с упражнения почни!“, написа тя в Инстаграм. На снимката изпълнителката е неузнаваема. Както HotNews писа пръв, Дюран се подложи на пластична операция на носа. След тази интервенция и тя както колежката й Преслава сякаш са коренно различни от предишния си облик. На публикуваната от Есил фотография, някои от феновете й констатираха, че е станала двойничка на Деси Слава, но разбира се в лице, а не в тяло.

Есил Дюран

Снимка: Инстаграм

Есил поднесе лайв шоу от апартамента си. Певицата видимо тъгува за сцената и не може да се раздели с високите токове. Съпругът й Бобо й акомпанира с китара в изпълнението й. „Сезонът на домашните концерти официално ОТКРИТ GIVE ME ONE REASON TO STAY HERE”, заяви категорично Есилката, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар