Топ 3 на най-циганските тоалети на Николета! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Потребителите масово са на мнение, че Лозанова няма вкус за обличане и тоалетите й са под всякаква критика

Николета ЛозановаНиколета Лозанова винаги се е обличала като циганка”, „Николета никога не е имала нюх към стила” и прочие коментари прочетохме в нета, след като Kliuki.net първи ви показа как се носи плеймейтката във Верона.

Потребителите масово са на мнение, че Лозанова няма вкус за обличане и тоалетите й са под всякаква критика. Всичките били в стил джипси и само доказвали какъв е произходът на Николета – ромски.

Kliuki.net потърси още примери за лошия вкус на Лозанова и склонността й да отива към кича.

Открихме три нейни тоалета, които водят класацията по най-цигански начин на обличане.

3. На трето място бихме поставили плажната рокля на Лозанова, която облече малко след раждането на малката Никол. Николета и Валери се разходиха из плажовете на Испания. Шарената й рокля в розово, жълто, оранжево, синьо, цикламено и кафяво върви в комплект с чанта със същата разцветка, но въпреки това изглеждат все така кичозно.

Николета - рокля

На трето място бихме поставили плажната рокля на Лозанова

2. На второ място поставяме тоалета на Лозанова от промото на „Горещо”. Тук Лозанова е избягала от шаренията, но кърпата на главата й и цялостната визия отново напомниха на цигания. “That is so gipsy”, кискаха се потребители.

 тоалета на Лозанова

На второ място поставяме тоалета на Лозанова от промото на „Горещо”

1. На първо място, разбира се, няма как да не поставим „уникалния” й тоалет от разходката из Верона – шарена пола с цветовете на дъгата и червен потник с кафява чанта и черни ботуши. Безценно!

тоалет от разходката из Верона

Тоалет от разходката из Верона

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар