„Ти за мен си само” на Азис пълна излагация! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

„Ти за мен си само” с участието на Николета Лозанова бе определен като пълна боза и бе брутално оплют

Ти за мен си само секс

„Ти за мен си само секс“ е само боза

„Ти за мен си само секс” – най-дългоочакваният клип на Азис с участието на Николета, претърпя пълен провал. Това твърдят фенове на лекия жанр броени часове след премиерата на видеото. Клипът отнесе рекордно много критики, като дори задмина „Ще чакам да ми звъннеш” на Емилия, чието видео се оказа крадено.

Тотална липса на замисъл, сюжет и връзка с текста на самата песен. Така накратко повечето чалга фенове описват „Ти за мен си само секс” на Азис. Те таяха много надежди покрай участието на Николета Лозанова, но останаха неоправдани.

Единственият лъч надежда в позитивната оценка на меломаните е визията на Азис. Неочаквано, той игра ролята на мъж в клипа, и то на истински мачо. „Азис като мъж?! Не мога да повярвам! Това е най-сполучливата част от клипа, за разлика от изкуствената Николета”, коментират интернет потребители.

Видеото към „Ти за мен си само секс” в действителност няма сюжет – Азис е заложил изцяло на своята визия и тази на Николета, като двамата на няколко пъти сменят дрехите си и прическите. Действието, ако има такова, се разиграва в Италия, в беден квартал през 80-те години. Цялата лента е на забавен каданс, което още повече изнервя феновете.

А на вас харесва ли ви „Ти за мен си само секс”?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “„Ти за мен си само” на Азис пълна излагация! (ВИДЕО)”

  1. Ves

    окт. 25. 2012

    Pesenta i azis mi haresvat tolkova e dobre kogato e normalen ne e nujno da se pravi na pedal i da prodava s pornografiq

    Reply to this comment

Добавете коментар