Ти да видиш! Фънки мята гьобеци на участие на Алисия! (Вижте как се забавлява противникът на чалгата)

Гласувайте за статията

Фънки май съвсем забрави, че ненавиждаше чалгата

Фънки видимо се забавляваше с Константин на участие на Алисия

Фънки мята гьобеци на участие на Алисия! Не, това не е някаква шега, а напълно реален факт. Отявленият противник на чалгата очевидно изцяло е преразгледал становището си за жанра. Тъй като покрай приятелството си с Константин вече на няколко пъти е забелязван на чалга партита.

Двамата авери се впуснаха в нов чалга запой в сряда вечерта, видя HotArena.

ФънкиТяхна компания и този път беше Динко Вълев, който в последно време се навърта все около популярни личности. Партито се вихреше в чалготека в Студентски град, за настроението на групичката се грижеше Алисия, която този път удари всички в земята. Певицата се появи с огромно деколте, което едва прикриваше прекрасните й гърди. Мъжката половина в заведението загубиха ума и дума пред еротичната гледка. Самата певица щедро се навеждаше към почитателите си, за да може гледката да е по-изразителна.

И докато фолк дивата развяваше гръд, Динко отново беше в стихията си. Той танцуваше непрестанно и постоянно беше в движение. Коцето заложи на кротко пийване, като продължава да не се отделя от любимата си водна чаша, пише „България днес“.

Фънки също заложи на почерпката, но на няколко пъти пораздруса телеса, дали на шега, или наистина по влияние на игривите ритми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ти да видиш! Фънки мята гьобеци на участие на Алисия! (Вижте как се забавлява противникът на чалгата)”

  1. bokluk

    февр. 02. 2018

    pulen kloun!

    Reply to this comment

Добавете коментар